miercuri, 16 martie 2011

Jose Mourinho isi pune toate sperantele calificarii in Cristiano Ronaldo!

Real Madrid va juca in aceasta seara returul optimilor Ligii Campionilor cu Lyon. Jose Mourinho considera ca scorul din tur, 1-1 nu este un scor deloc avantajos pentru echipa sa, si ca sperantele calificarii sta in revenirea lui Cristiano Ronaldo.


Galacticii nu am mai ajuns in sferturile Ligii Campionilor din sezonul 2003-2004  dar Mourinho crede ca acest "blestem" va fi rupt de Cristiano Ronaldo, care este anuntat titular dupa accidentarea de la inceputul lunii martie din meciul cu Malaga din campionat. "Ce blestem? Nu tin cont de asa ceva. Pot doar sa spun ca sunt foarte increzator ca nu vom pierde calificarea, mai ales ca Ronaldo si-a revenit complet si este foarte probabil sa fie printre titulari", a spus Mourinho. La randul sau, jucatorul portughez s-a aratat foarte increzator inaintea meciului cu Lyon: "Nici nu ma gandesc la ratarea calificarii. Jucam acasa si sunt sigur ca publicul va fi al 12-lea jucator. Nu avem decat varianta victoriei".


Real Madrid a terminat la egalitate partida din turul optimilor Ligii Campionilor, disputata pe Stade de Gerland si porneste cu prima sansa in cel de-al doilea meci pentru a atinge sferturile celei mai prestigioase competitii inter-cluburi din Europa pentru prima oara in ultimii sapte ani.


Meciul va fi transmis Live Text pe SportRadar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu