marți, 8 martie 2011

Video: Chelsea incepe sa spere din nou la titlu dupa ce a invins-o pe Blackpool!

Nu cu mult timp in urma, echipa lui Carlo Ancelotti parea ca se indeparteaza nu doar de lupta la primul loc, dar si de pozitia a patra din Premier League, ultima care asigura participarea in Liga Campionilor. Victoria de la Copenhaga a deschis o serie excelenta de rezultate pentru Chelsea, care ulterior s-a impus in derby-ul cu Manchester United, iar luni seara a obtinut un succes convingator in deplasare cu Blackpool, scor 3-1.



Frank Lampard a fost omul partidei, fiind coautor la golul lui John Terry, dupa care a reusit o dubla in repriza secunda in decurs de patru minute, cu un gol din penalty si altul pe contraatac. Gazdele au marcat golul de onoare prin Jason Puncheon si isi pastreaza intact recordul de a fi inscris in toate meciurile pe teren propriu din acest sezon. De notat si ca Ashley Cole a bifat al 200-lea meci in tricoul lui Chelsea, iar Didier Drogba s-a accidentat dupa o ciocnire cu James Beattie si risca sa rateze meciul retur cu FC Copenhaga din optimile Ligii Campionilor.


In opinia lui Frank Lampard, diferenta fata de liderul United poate fi recuperata, cu conditia ca londonezii sa castige toate cele zece meciuri pe care le mai au de disputat. ”Va trebui sa credem pana la capat ca avem o sansa. Manchester si Arsenal au un avans mare fata de noi, dar am demonstrat ca
jucam un fotbal de calitate, iar acest lucru ne da incredere ca putem obtine victorii pe linie. Sigur ca nu va fi usor”, a remarcat mijlocasul. Carlo Ancelotti s-a aflat din nou in situatia de a vorbi mai mult despre Fernando Torres decat despre meci, in conditiile in care atacantul spaniol nu a marcat nici de aceasta data. ”Eu sunt multumit de randamentul sau. Nu imi fac probleme, sunt convins ca va inscrie in curand”. La fel ca si Lampard, antrenorul italian crede ca Manchester poate fi ajunsa, dar prefera politica pasilor marunti:”Cel mai bine este sa luam fiecare meci in parte, nu sa ne gandim la primul loc. Cert este ca pasa noastra neagra a trecut, in sfarsit”.


Vezi golurile marcate:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu