luni, 7 martie 2011

Wenger: "Nu ne temem de Barcelona! Vom ataca pe Camp Nou!"

Echipa din nordul Londrei se va deplasa in Spania pentru meciul de marti seara pe care il va disputa in optimile Ligii Campionilor impotriva campioanei din Primera Division, FC Barcelona. Arsenal vine dupa un semiesec dureros pe teren propriu in fata lui Sunderland, 0-0, in urma caruia a pierdut doua puncte pretioase in lupta pentru titlu pe care o poarta cu Manchester United.



Tunarii nu isi propun sa joace la 0-0 intalnirea cruciala din optimile Ligii, echipa de pe Emirates nefiind obisnuita sa practice un joc pur defensiv. "Avem nevoie de jucatori bine pregatiti fizic pentru ca vom avea mult de alergat. Nu avem siguranta necesara in aparare pentru a ne baricada impotriva catalanilor. Vom ataca si vom incerca sa inscriem", a declarat Arsene Wenger.
Vesti bune pentru fanii lui Arsenal, al carei capitan, Cesc Fabregas va fi titular in partida din Spania. De asemenea mari sanse de a reveni pe gazon au Jack Wilshere si Alex Song. Toti trei au lipsit o perioada, in urma accidentarilor suferite in acest sezon.


Arsenal va merge in Catalunia la adapostul rezultatului de 2-1 din tur, meci pe care Barcelona l-a controlat in mare parte si in care a condus pana pe finalul partidei, dupa golul marcat de Villa. Doua reusite senzationale, Van Persie si Arshavin le-au adus londonezilor o victorie care sa le dea sperante pentru meciul retur care se va disputa pe 8 martie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu