duminică, 13 martie 2011

Manchester United in semifinalele FA Cup, dupa ce adanceste suferinta lui Arsenal!

Manchester United si-a pastrat intacte sperantele de a realiza "tripla" in acest sezon, eliminand pe Arsenal din Cupa Angliei, la capatul unui meci pe care l-a castigat cu 2-0 pe Old Trafford.

Golurile semnate de Fabio da Silva si Wayne Rooney, cel din urma cu o superba lovitura de cap, au calificat formatia condusa de Sir Alex Ferguson in a 27-a semifinala de FA Cup din istoria sa. Victoria a cantarit imens pentru moralul echipe care conduce in Premier League, dupa doua infrangeri consecutive in campionat, cu Chelsea si Liverpool.

Marti, Manchester United ii va intalni acasa pe francezii de la Olympique Marseille in returul optimilor Ligii Campionilor, partida in care formatia engleza porneste cu prima sansa dupa remiza alba din Franta. United spera sa repete "tripla" din 1999, cand a reusit sa castige Liga Campionilor, Cupa Angliei si Premier League.

In celalalt sfert de finala al Cupei Angliei disputat astazi, Bolton Wanderers a castigat cu 3-2 la Birmingham, asigurandu-si locul in semifinale pentru prima data dupa 1958, cand reusea sa castige
FA Cup. Sud-coreeanul Lee Chung-Yong a marcat golul victoriei pentru Wanderers, dupa ce Birmingham reusise de doua ori sa-i egaleze pe oaspeti.
Doua meciuri din faza sferturilor de finala vor avea loc astazi, cand Stoke City primeste vizita lui West Ham United, dupa care Manchester City joacăape teren propriu cu divizionara secunda Reading.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu