luni, 14 martie 2011

Vesti bune pentru Ferguson! Nani apt pentru meciul cu Marseille!

Victoria din sferturile Cupei Angliei, 2-0, purtata sambata impotriva lui Arsenal nu este singurul motiv de bucurie pentru managerul lui United, Sir Alex Ferguson. Unul dintre cei mai importanti jucatori ai acestui sezon, portughezul Nani  pare sa se recupereze la timp pentru returul Ligii Campionilor pe care "diavolii rosii" il vor disputa marti impotriva campioanei Frantei, Olympique Marseille.


Determinarea veteranului lui Liverpool Jamie Carragher a depasit limitele sportivitatii chiar inaintea pauzei derby-ului de pe Anfield Road incheiat cu scorul de 3-1 pentru "cormorani". Fundasul a avut o intrare criminala la Nani, dupa care aripa lui United a ramas cu urme serioase la gamba, fiind nevoit sa se supuna unei interventii chirurgicale.


Initial Nani era dat indisponibil pentru meciul cu Marseille, dar lucrurile au decurs mult mai bine pentru cel care a reusit 17 goluri in tricoul lui Manchester United. "Lui Nani i-au fost scoase copcile si are o sansa pentru meciul de marti. A facut niste exercitii pe bicicleta, dar problema lui este ca nu s-a antrenat inca", a declarat Ferguson. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu