duminică, 6 martie 2011

Steaua umilita chiar la ea acasa! Lacatus nu-si da demisia!

Steaua lui Gigi parca joaca in deplasare, galbenii lui Conceicao notand deja trei ocazii bune. Diego ('6), Viveiros ('16) si Teixeira ('19), in timp ce ai lui Lacatus au produs doar un corner. Tanase a intrat cu mana in ghips si da senzatia ca are si glezna imobilizata. Iar daca aseara cautai glezne fine, atunci acelea erau infasurate in galben. Cristescu da prima mostra, contraatac perfect, scarita care in aer se transforma in golazzo si e 0-1. Ba nu! 0-2. Imediat, Teixeira devine gelos si pune mingea in vinclu. Huiduieli din peluza. Fanii stelisti stirga arogant, "CAMPIONII CAMPIONII".



Pana la pauza nimic, nimic pentru Steaua, doar bulgari in cap de la tribuna a II-a. Dupa, Lacatus incearca sa isi salveze obrazul batut deja de Gigi pe la televizor. Ridurile din jocul Stelei raman insa, pericolul vine doar din faze fixe, in timp ce brasovenii se inchid ca magazinele de etnobotanice la controale.


Incepe furtuna de zapada, se schimba mingea cu una rosie si stelistii sunt la fel de palizi. Asta pentru ca e 0-3. Treaba de fundasi, corner, prelungire Rusu, gol Oros. Si e doar minutul 63. Dupa  Gigi, acum pleaca si spectatorii, iar lui Lacatus i se cere acelasi lucru. Pe el iarna l-a prins tarziu, in zapada si fara sa gaseasca pepeni şi caise pentru Gigi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu