miercuri, 16 martie 2011

Mourinho: "Vreau a treia Liga!"

Antrenorul lui Real Madrid este increzator in potentialul echipei sale, inaintea meciului din optimile Ligii Campionilor cu Olympique Lyon.

Mourinho este relaxat inaintea partidei de pe "Santiago Bernabeu", care va porni de la scorul de 1-1, si vorbeste despre fazele finale ale competitiei. "Nu faci parte din istoria Ligii Campionilor daca nu castigi trofeul. Eu am triumfat deja de doua ori in competitie si nu vreau sa ma opresc aici. Imi propun sa ma impun si pentru a treia oara", a declaratMourinho.

Mourinho s-a referit si la infrangerea suferita anul trecut in prima competitie europeana impotriva francezilor: "Ce s-a intamplat in trecut este irelevant in momentul de fata. Fiecare "dubla" din Liga Campionilor este unica si rezultatele din anii precedenti nu conteaza", a completat portughezul.

Fostul antrenor al lui Inter pronosticheaza ca echipa sa va ajunge in finala, daca va trece cu bine peste returul contra echipei lui Claude Puel: "Este foarte important sa supravietuim dupa prima faza eliminatorie, iar fanii ar putea sa viseze la o noua finala de Liga". Nu in ultimul rand, managerul in varsta de 48 de ani si-a exprimat dorinta ca impunatoarea arena a madrilenilor sa fie arhiplina la ora meciului: "Publicul nostru este cam tacut. Aplauda numai cand echipa joaca un fotbal de calitate, nu i-am vazut acordandu-ne intregul suport. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru ei sa-si arate dragostea pentru echipa", a incheiat cel mai bun antrenor al sezonului 2010.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu