miercuri, 23 martie 2011

Vezi 10 mutari care vor soca fotbalul European in 2011!

 Presa engleza a scris marti despre cateva din cele mai fierbinti mutari care se pregatesc la finalul sezonului in Europa.



Fericit pentru ca  tocmai a pus mana din nou pe banderola de capitan al Angliei - John Terry  - este plasat de presa din Anglia pe orbita lui Tottenham unde ar putea ajunge la pachet cu Drogba si Lampard  - nepotul antrenorului Harry Redknapp - scrie The Guardian.


Roman Abramovich nu-i mai vrea la Chelsea de la finalul sezonului si planuieste sa scape de oamenii aflati in declin la echipa. Cei trei sunt cotati de nemtii de la transfermartk.de la peste 80 de milioane de euro.
Magnatul din fruntea lui Chelsea se gandeste la jucatori ca Sergio Aguero, Wesley Sneijder, Alexis Sanchez si Jack Rodwell pentru revolutia de la club. Echipa lui Ancelotti il urmareste si pe mijlocasul lui Everton - Marouane Fellaini - pentru care Real Madrid a facut o oferta de 26 de milioane de euro.


Nu veti auzi niciodata in schimb de astfel de sume aruncate pe jucatori de cei de la Arsenal - Wenger il urmareste pe fundasul lui Cletic - Emilio Izaguirre -  pentru a-l inlocui pe Gael Clichy
francezul de 15 milioane de euro care vrea sa plece la Barcelona. La Londra nu este multumit de salariu iar Guardiola il primeste cu bratele deschise.


Real Madrid e la un pas sa-l trimita in Anglia pe Fernando Gago -  mijlocasul argentinian este dorit de Liverpool dar si de Tottenham. Jucatorul este cotat la 9 milioane de euro.


Nemtii de la Bayern Munchen,lasati afara din Europa de Interul lui Chivu, pregatesc o oferta de 34 de milioane de euro pentru Dimitri Berbatov. Sir Alex Ferguson este dispus sa-l vanda pentru ca bulgarul nu face fata in meciurile importante.


La nivel de banci tehnice una din cele mai tari mutari se pregateste in Franta cred englezii care anunta ca Lyon va renunta la Claude Puel: Didier Deschamps, antrenorul lui Marseille, se pregateste sa-i ia locul!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu