joi, 31 martie 2011

Revin vedetele la Arsenal! Fabregas, Walcott, Song si Diaby se intorc!

Pauza alocata meciurilor internationale a fost programata exact cand Arsenal avea nevoie de ea, tunarii din nordul Londrei intrand aflandu-se pasa proasta si avand totodata si infermeria plina. Marele absent al meciurilor cu Birmingham, Barcelona si Manchester United, Theo Walcott se intoarce in acest weekend pe gazon in meciul pe care Arsenal il va disputa acasa impotriva celor de la Blackburn Rovers. Nu doar extrema engleza revine pentru londonezi, ci si capitanul Cesc Fabregas si mijlocasii Alexander Song si Abou Diaby.
Pe lista accidentatilor le-au luat locul Robin van Persie, Nicklas Bendtner si Aaron Ramsey. Acestia trei s-au intors usor accidentati dupa meciurile echipelor nationale. Arsene Wenger a declarat insa despre Van Persie si Bendtner ca au sanse mari sa fie recuperati pana la ora meciului cu Blackburn. Oricum, decizia finala pentru cei doi atacanti si Aaron Ramsey va fi luata dupa
antrenamentul de maine dupa-amiaza.
Brazilianul Denilson iese definitv din calcule pentru meciul de pe 2 aprilie, acesta avand unele probleme la un deget al piciorului drept. "Robin van Persie, Alexander Song, Theo Walcott si Abou Diaby vor fi disponibili. Nu m-am decis deocamdata daca ei vor incepe partida, dar vor fi apti de joc. Van Persie are si el o sansa buna de a evolua. El va da un test final maine, dar credem ca va fi refacut, desi are genunchiul invinetit. Nicklas Bendtner se afla in aceasi situatie. Va da si el un test maine pentru glezna si vom vedea.", a declarat managerul francez de pe banca lui Arsenal.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu