luni, 7 martie 2011

Cech nu si-a pierdut speranta: "Nu am renuntat la titlu!"

Chelsea a inceput ca din tun acest sezon in campionat, avand punctaj maxim dupa primele cinci etape si un golaveraj naucitor, 21-1. Ceva s-a schimbat in jocul echipei si londonezii nu au putut sa isi impuna ritmul pe tot parcursul din Premier League, ajungand pana pe locul al patrulea cu noua etape ramase de desfasurat din aceasta editie. Chelsea a acumulat 48 de puncte si se afla la 12 puncte de liderul Manchester United, avand doua meciuri mai putin disputate fata de "diavolii rosii", printre care intalnirea directa de pe Old Trafford din mai.


Portarul echipei de pe Stamford Bridge, Petr Cech s-a declarat optimist in ceea ce priveste sansa "albastrilor" de a castiga cel de-al cincilea titlu din istorie: "Vedem cum echipele din fata noastra pierd puncte si trebuie sa facem tot posibilul sa revenim in topul ligii. A fost un sezon cu suiuri si coborasuri, iar noi ne aflam pe o panta ascendenta care sper sa ne duca pe locul intai la finalul campionatului", a declarat Cech.


Cehul este constient totusi de faptul ca obtinerea titlului nu depinde numai de echipa sa: "Realistic vorbind, trebuie sa recunoastem ca soarta noastra se afla in stransa legatura cu celelalte echipe. Va
trebui sa obtinem maxim de puncte si sa asteptam ca United si Arsenal sa se impiedice", a adaugat Cech.


Chelsea le mai are de infruntat in acest sezon, printre altele, pe Manchester City si Tottenham, pe teren propriu si pe Manchester United in deplasare. Pana atunci, echipa lui Ancelotti va disputa luni pe Bloomfield Road intalnirea cu nou-promovata Blackpool, echipa care a reusit sa produca o serie de surprize in acest sezon, printre care se numara dubla victorie cu acelasi scor, 2-1, in fata lui Liverpool si succesul de pe teren propriu purtat in fata lui Tottenham, cu 3-1.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu