marți, 1 martie 2011

"Razboi" de milioaane! Chelsea - Manchester United! Live Text de la ora 21:45!

Chelsea si Manchester United se confrunta in aceasta seara la Londra intr-un meci contand pentru etapa a 28-a din Premier League si care poate avea implicatii majore in lupta la varf. Echipele care au disputat finala Ligii Campionilor in 2008 au teluri diferite in actuala stagiune, Manchester fiind team-ul care impune ritmul in Premier League, in timp ce formatia lui Ancelotti este abia pe locul 5, fiind in pericol sa-si plimbe starurile doar in Europa League la toamna.
Traditia este de partea londonezilor, care nu au mai pierdut din aprilie 2002 in fata lui  Manchester United, iar din totalul confruntarilor directe, Chelsea s-a impus de 12 ori, fata de numai 10 succese ale ”diavolilor rosii”.
Dupa transferul de la Liverpool, Fernando Torres nu a marcat inca niciun gol pentru albastri, dar este constient ca ar sterge cu buretele aceasta contraperformanta daca va inscrie in poarta lui Van der Sar. Atacantul spaniol sustine ca inca nu s-a adaptat la noua sa echipa, unde trebuie sa faca tandem cu jucatori precum Didier Drogba sau Nicolas Anelka.
”Exact acest lucru incerc sa-l invat, cum sa joc cat mai bine alaturi de Drogba si Anelka. Noi atacantii depindem insa mult de jocul echipei. La meciul cu Copenhaga noi am jucat pe o asezare 4-4-2 si m-am simtit in largul meu, iar Anelka la fel”, a remarcat Torres. El se declara optimist inaintea derby-ului cu oamenii lui Ferguson, in special pentru ca va reedita duelul cu Nemanja Vidic, fundasul sarb pe care
l-a ”terorizat” constant in ultimii ani cand fosta sa echipa Liverpool se duela cu Manchester. In plus, un alt om de bazA din defensiva oaspetilor, Rio Ferdinand, este indisponibil, obligandu-l pe Sir Alex sa mizeze din nou pe tanarul Chris Smalling, impecabil in partida de la Marsilia din Liga.
Ambele echipe au fost marcate In ultimele zile de producerea unor incidente unde au fost implicati oameni de baza. Fundasul Ashley Cole l-a impuscat ”în joaca” la un antrenament pe un suporter al lui Chelsea cu o pusca cu aer comprimat. Antrenorul Carlo Ancelotti a declarat ca jucatorul sau si-a cerut scuze pana la urma si va fi titular marti. Si Wayne Rooney va juca din primul minut la Manchester, dupa ce Federatia Engleza de Fotbal a confirmat ca nu-l va sanctiona pentru lovirea cu cotul a lui James McCarthy de la Wigan.
Echipele probabile
Chelsea: Cech - Ivanovic, Luiz, Terry, Cole - Essien, Mikel, Lampard - Anelka, Torres, Malouda.
Manchester United: Van der Sar - O’Shea, Smalling, Vidic, Evra - Nani, Fletcher, Scholes, Giggs - Berbatov, Rooney.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu