joi, 17 martie 2011

Video: Dupa sapte ani Real se califica in sferturile Ligii Campionilor!

Real Madrid nu a obtinut o mare performanta, ci a evitat un dezastru – asa a caracterizat antrenorul Jose Mourinho rezultatul de miercuri seara de pe Bernabeu. "Orice alt rezultat decat calificarea ar fi fost o nenorocire. Nu trebuie sa ne entuziasmam excesiv pentru ca am acces in turul urmator. Suntem Real Madrid, e normal sa ne calificam”,a declarat portughezul dupa meci.


Golul de generic al fundasului brazilian Marcelo, care l-a eclipsat pana si pe C.Ronaldo cu tehnica sa, le-a deschis calea madrilenilor spre faza urmatoare, iar in partea secunda Karim Benzema si Angel Di Maria au consfintit o calificare meritata si totodata o revansa pentru eliminarea suferita de Real anul trecut in fata francezilor in aceeasi faza a competitiei. "N-a mai fost cazul acum, desi Lyon este o echipa puternica. Noi am jucat insa foarte bine, am controlat meciul si meritam calificarea. Acum asteptam cu incredere tragerea la sorti de vineri, desi stim ca au ramas in cursa numai echipe tari”, a adaugat Mourinho.


Intrebat daca prefera sa evite vreun adversar, antrenorul Realului a replicat: "Nu as vrea sa picam cu Inter sau Chelsea, din motive pur emotionale”.
Vezi golurile marcate:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu