luni, 21 martie 2011

Terry din nou capitanul Angliei!

Selectionerul Fabio Capello a anuntat ca John Terry a fost reinstalat pe termen nelimitat in postura de capitan al Angliei, considerand ca pierderea banderolei timp de un an este o pedeapsa suficienta pentru episodul sexual care l-a avut protagonist pe fundas si pe iubita colegului de nationala, Wayne Bridge.

"John a fost liderul echipei si cand nu a purtat banderola, un lider atat in vestiar, cat si pe teren. M-a impresionat atitudinea lui in aceste 12 luni si in mod clar este jucatorul cu cea mai puternica personalitate", a explicat Capello. Selectionerul a adaugat ca optiunea Terry este logica si pentru ca Rio Ferdinand sau Steven Gerrard, care au mai fost capitani la nationala, sunt accidentati.


Capello a admis insa ca Ferdinand s-a declarat iritat de decizia de a-l face din nou capitan pe Terry. "Am fost la Manchester sa vorbesc cu el, dar m-a evitat. Am vrut sa vorbesc cu el fata in fata pentru a-i explica decizia si nu prin telefon. Sper sa se refaca rapid, pentru ca am nevoie de un jucator cu experienta lui", a spus italianul. In schimb, mijlocasul lui Liverpool a declarat ca nu are nicio problema cu purtatorul banderolei, Gerrard dorind doar sa revina cat mai rapid la lot.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu