sâmbătă, 5 martie 2011

Mourinho: "Va fi foarte greu fara Ronaldo"!

Antrenorul celor de la Real Madrid, Jose Mourinho, a recunoscut sambata intr-o conferinta de presa, ca potentialul echipei sale a scazut, dupa accidentare lui Cristiano Ronaldo, care va indisponibil 15 zile.


"Cristiano este Cristiano, el este un jucator mult prea important pentru a putea spune ca nu ii vom simti lipsa sau ca vom avea acelasi potential, sa nu fim ipocriti. Insa, avem si alti jucatori, altii care vor fi motivati sa dea totul pe teren, iar absenta lui Ronaldo nu ne schimba obiectivul. Partida cu Racing va fi dificila, cu o echipa care este motivata, care are incredere si care joaca bine pe teren propriu. Insa obiectivul nu se schimba, va fi mai greu fara Cristiano, insa suntem convinsi ca ne vom indeplini obiectivul", a spus Mourinho.


Atacantul portughez s-a accidentat joi seara la meciul cu Malaga, scor 7-0, si va fi indisponibil intre 10 si 15 zile. Portughezul in varsta de 26 de ani a suferit o leziune musculara la coapsa stanga. El a iesit de pe teren in minutul 76, dupa ce a marcat al treilea sau gol in meciul cu Malaga.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu