vineri, 4 martie 2011

Video: Real Madrid o ingroapa pe Malaga!

Real Madrid s-a dezlantuit impotriva echipei fostului sau antrenor, Manuel Pellegrini, castigand cu 7-0 pe Santiago​ Bernabeu in fata celor de la Malaga. Dupa o "seceta" de patru meciuri in care nu a inscris, Cristiano Ronaldo a reusit un hat-trick joi seara, aducand din nou Realul la sapte puncte in spatele rivalei Barcelona.



Manuel Pellegrini, intors pentru prima data pe Santiago Bernabeu dupa ce a fost inlocuit pe banca tehnica a Realului cu portughezul Jose Mourinho, a fost umilit de fosta sa echipa. Un hat-trick al lui Ronaldo, o dubla a lui Karim Benzema si reusitele lui Angel Di Maria si Marcelo au adus victoria categorica a Realului in fata celor de la Malaga, in cea de-a XXVI-a etapa din Primera Division. 


Francezul Karim Benzema, preferat inlocul lui Adebayor in 11-le de start, a deschis scorul dupa 27 de minute. Xabi Alonso a executat o lovitura libera, iar Benzema, lasat singur in careu a inscris pentru 1-0. Peste noua minute Malaga a fost surprinsa de un contra-atac in viteza al gazdelor, iar Di Maria
a dus scorul la 2-0. Argentinianul a pasat deciziv pentru reusita lui Marcelo din minutul 45, madrilenii intrand la pauza cu un avantaj de 3 goluri.


Repriza a doua a apartinut in totalitate celui mai scump jucator de fotbal din lume, Cristiano Ronaldo avand sase-sapte ocazii clare de a marca. Portughezul a reusit insa sa-si treaca numele pe tabela de marcaj de trei ori, ceea ce il pune pe primul loc in topul golgeterilor din Primera Division, cu 27 goluri, la egalitate cu argentinianul Lionel Messi.


Al doilea gol reusit de Ronaldo a fost din penalty, obtinut de madrileni dupa un hent in careu al lui Gaspar. Jucatorul oaspetilor a primit atunci al doilea galben, lasandu-si echipa in inferioritate numerica din minutul 67. Malaga a ramas in noua oameni dupa ce Cala a fost scos de pe teren cu targa pentru o problema serioasa la glezna, Pellegrini efectuand deja toate cele trei schimbari. 
Aceeasi problema a avut-o si Mourinho, Ronaldo lasandu-si echipa in zece, resimtind dureri musculare dupa ce a marcat cu calcaiul al treilea gol. "M-am accidentat cand am inscris al treilea gol, dar sunt sigur ca nu e nimic grav. E mai bine sa nu-mi asum vreun risc. Nu cred ca voi fi disponibil pentru meciul de duminica  cu Racing Santander", a declarat Ronaldo.


Vezi golurile marcate:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu