duminică, 27 martie 2011

Fabregas, prea scump pentru Barcelona!

Interesul din ultimii ani al campioanei Spaniei pentru Cesc Fabregas este cunoscut in lumea fotbalului, Barcelona incercand sa repatrieze mijlocasul in varsta de 23 de ani in vara anului trecut, cand s-a lovit de refuzul categoric al managerului Arsene Wenger. Totusi, catalanii nu au renuntat la ideea transferului celui care este vazut succesorul perfect al lui Xavi de la mijlocul terenulul. 


Arsenal este pregatita anul acesta sa se desparta de capitanul sau, numai ca nu se aseaza la masa tratativelor pentru o suma mai mica de 50 de milioane de euro.Presedintele gruparii catalane, Sandro Rosell a dezmintit zvonurile conform carora Barcelona ar plati aceasta suma uriasa, cu toate ca Fabregas este dorit cu insistenta de tehnicianul Pep Guardiola: "Barca nu este dispusa sa ofere 50 de milioane de euro pentru a-l avea pe Cesc din vara, chiar daca Pep il vrea in unsprezecele sau", a declarat Rosell 


Urmasul lui Juan Laporta a gasit si explicatiile acestei decizii: "In fotbal preturile scad de la un an la altul. Noi am oferit 40 de milioane de euro in vara trecuta, nu putem da 50 acum. Daca antrenorul il va cere in continuare, vom negocia cu Arsenal, iar daca transferul nu se va finaliza, vom astepta alte oportunitati", a mai spus Rosell.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu