vineri, 11 martie 2011

Probleme la Manchester! Nani s-a accidentat si va lipsi cateva etape!

Manchester United a fost invinsa fara drept de apel (1-3) in derby-ul cu Liverpool din ultima etapa din Premier League, dar cele trei puncte nu sunt singura problema a lui Sir Alex Ferguson. United l-a pierdut pentru urmatoarea perioada pe unul dintre cei mai in forma jucatori din acest sezon, mijlocasul Nani. Portughezul a suferit o accidentare in prima repriza a meciului de pe Anfield, in urma unei intrari periculoase a veteranului Jamie Carragher si nu va putea evolua in sfertul de finala al Cupei Angliei, pe care "diavolii rosii" il vor disputa pe Old Trafford impotriva lui Arsenal. Nani nu va fi recuperat nici pentru intalnirea din optimile Ligii Campionilor cu Marseille de marti si revenirea portughezului este asteptata dupa meciul din week-end-ul viitor cu Bolton.


"Vestea buna este ca am fost capabili sa descoperim problema lui Nani. Trebuie sa fim atenti ca aceasta sa nu se agraveze, dar nu cred ca portughezul va fi recuperat pentru disputa cu Bolton" , a declarat Alex Ferguson, vizibil afectat de absenta lui Nani.


Ferguson a confirmat ca nu se poate baza nici pe Rio Ferdinand si Park Ji-Sung pentru meciul din Cupa Angliei, cei doi nefiind complet refacuti in urma unor accidentari mai vechi. Vestea buna
pentru managerul "diavolilor rosii" vine de la Valencia, ecuadorianul jucand un meci cu scoala in timpul acestei saptamani si parand pregatit pentru duelurile crancene cu fundasii din Premier League.


Ferguson nu vrea sa riste in ceea ce il priveste pe Valencia: "Antonio este greu de folosit deocamdata din cauza absentei prelungite. Exista un semn de intrebare legat de momentul revenirii lui, dar sigur aceasta nu va fi sambata. Speram sa-l vedem totusi cat mai curand pe terenul de joc", a completat scotianul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu