joi, 17 martie 2011

Barcelona o adevarata sperietoare! Ronaldo: "Nu vreau Barca!"

Superstarul portughez recunoaste superioritatea catalanilor si spera sa nu intalneasca trupa lui Guardiola pana in finala Ligii.

Forma aratata in acest sezon de FC Barcelona in toate competitiile i-a speriat pe elevii lui Mourinho, care nu pot uita usor infrangerea de pe Camp Nou din turul campionatului Spaniei, atunci cand Barca s-a impus cu un scor de  5-0. Respectul pe care catalanii si l-au impus in ultima perioada se oglindeste in declaratia unuia dintre cei mai valorosi jucatori ai planetei, Cristiano Ronaldo, vedeta lui Real Madrid declarand ca isi doreste orice adversar pentru sferturile Ligii Campionilor, in afara de Barcelona.
"Ne-am calificat intre primele opt echipe si suntem foarte fericiti. As prefera sa-mi intalnesc in urmatoarea faza fostii colegi de la United sau pe Raul, dar nu pe Barcelona pentru ca este cea mai puternica echipa aflata in competitie. Orice se poate intampla totusi intr-o dubla eliminatorie" , a spus Ronaldo, a carui echipa a trecut de optimile Ligii dupa o pauza de sapte ani.
Cele opt echipe ramase in carti pentru triumful in cea mai importanta competitie inter-cluburi a Europei sunt: Chelsea Londra, Manchester United, Tottenham Hotspur, Internazionale Milano, FC Barcelona, Real Madrid, Schalke 04 si Sahtior Donetk.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu