vineri, 4 martie 2011

Cristiano Ronaldo s-a "rupt"! Vezi cat va sta pe bara galacticul!

Antrenorul lui Real Madrid apreciase dupa partida cu Malaga (7-0 pentru ”galactici”) ca accidentarea lui Cristiano Ronaldo este una usoara. Atacantul a iesit de pe teren iminutul 76, imediat dupa ce a marcat al treilea sau gol in poarta oaspetilor, acuzand o durere ascutita la gamba. ”M-am accidentat cand am inscris golul al treilea. Nu am vrut sa risc nimic, tinand cont de ce meciuri importante ne asteapta, asa ca am cerut imediat sa fiu schimbat. Nu cred ca voi putea juca duminica impotriva lui Racing Santander”, a declarat Ronaldo imediat dupa fluierul final.


Examenul medical a confirmat vineri ca vedeta are nevoie de o refacere de 10-15 zile, astfel ca va rata partidele cu Santander si Hercules si nu se stie daca va fi pe teren la returul cu Olympique Lyon, din optimile Ligii Campionilor, meci programat la 16 martie pe Bernabeu.


Mourinho ar putea miza la partida din week-end pe cuplul de atacanti Emmanuel Adebayor - Karim Benzema, cei doi jucand impreuna pentru prima data cu Malaga, meci in care francezul a reusit o dubla.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu