duminică, 6 martie 2011

Video: Liverpool ii incurca calculele lui Manchester United!

Sir Alex Ferguson intampina probleme de efectiv inaintea derbyu-lui fotbalului englez pe care Manchester United il disputa pe terenul rivalei Liverpool. Rio Ferdinand lipsea de mai mult timp din echipa diavolilor rosii, in urma unei accidentari, iar Nemanja Vidic era suspendat pentru cartonasul rosu incasat pe Stamford Bridge. Liverpool venea dupa prima infrangere a lui Kenny Dalglish din acest sezon, 1-3 la West Ham si avea nevoie disperata de puncte pentru a mai spera la un loc de Liga Campionilor. Cormoranii mai aveau o miza pentru acest meci: impiedicarea lui United de a castiga un nou titlu de campioana, cu care ar fi depasit recordul de 18 campionate pe care cele doua il impart.


Singurul moment al primei reprize in care United a fost periculoasa s-a produs dupa primul sfert de ora atunci cand Berbatov a lovit bara lui Reina, dupa un sut de la 20 de metri. Au urmat un joc foarte bine organizat in aparare al lui Liverpool si doua reusite ale lui Dirk Kuyt. Prima in urma unei curse senzationale a lui Luis Suarez, care a insirat pe drum nu mai putin de patru jucatori.


Kuyt si-a completat hattrick-ul in repriza secunda, dupa o lovitura libera executata de acelasi Suarez si a reusit astfel primele goluri ale carierei impotriva lui Manchester. Golul lui Hernandez a venit
prea tarziu pentru a mai schimba ceva si astfel Liverpool a urcat pana pe locul sase cu 42 de puncte.
Manchester se afla la a doua infrangere consecutiva in campionat, dupa insuccesul de marti de pe Stamford Bridge si a pierdut teren in lupta pentru titlu pe care "diavolii rosii" o poarta cu Arsenal. United are inca un avans de trei puncte in fata tunarilor, care mai au de disputat restanta cu Tottenham.


Vezi golurile marcare:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu