marți, 8 martie 2011

Arsenal are motive de bucurie, Van Persie joaca cu Barcelona!

Arsenal o intalneste pe Barcelona azi, pe Camp Nou, in meciul retur al optimilor Ligii Campionilor. "Tunarii", care au invins pe Emirates (2-1), sunt siguri ca daca o vor elimina pe Barcelona, vor castiga competitia.

"Va fi cel mai greu meci din ultimii ani, insa daca vom trece de Barcelona, vom câastiga si trofeul", a spus mijlocasul Jack Wilshere ieri. De aceeasi parere sunt si coechipierii sai, Nasri si Fabregas. "Barcelona este cea mai in forma echipa din Europa. Daca o eliminam, sansele sa castigam trofeul cresc foarte mult", a spus Fabregas, care si-a revenit dupa o usoara accidentare si va putea evolua impotriva echipei care l-a crescut.
Arsene Wenger a dezvaluit tactica pe care o va aborda in meciul de diseara. Tehnicianul francez va renunta la stilul ofensiv care o caracterizeaza pe Arsenal si va pune accentul pe aparare si contraatac. "Avem un avantaj minim. Nu ne permitem greseli in defensiva. Va trebui sa ne schimbam putin stilul de joc pentru partida de pe Camp Nou. Va fi unul dintre putinele noastre meciuri in care ne vom petrece 60% din partida aparandu-ne".
Antrenorul lui Arsenal a tinut sa reaminteasca presei ca Arsenal stie sa se si apere, nu doar sa atace: "Toata lumea spune ca Arsenal nu are defensiva. Sa va aduc aminte ca in ultimele sapte meciuri din campionat nu am incasat niciun gol". Arsenal a avut un parcurs excelent in Premier League in ultimele etape si s-a apropiat la doar trei puncte de liderul Manchester United, care are si un meci in plus disputat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu