sâmbătă, 5 martie 2011

Javier Pastore ar putea ajunge la Manchester United! Vezi cat ofera "diavolii" pe el!

Dupa ce a fost invins pe Chelsea, tehnicianul celor de la Manchester United, Sir Alex Ferguson, se gandeste deja la viitorul sezon din Premier League. Cel mai longeviv antrenot din istoria celor de la United este aproape de a transfera una dintre marile sperante a fotbalului mondial, Javier Pastore.


Machester este in discutii avansate cu impresarul cu impresarul jucatorului, si in curand vor inainta oferata de 40 de milioane de euro, conform presei argentiniene. Desi conducerea clubului sicilian a anuntat ca Pastore este un jucator cheie pentru formatia antrenata de Serse Cosmi, Ferguson il doreste cu orice pret pe tanarul argentinian.


Totusi, Manchester United nu este singurul club de calibru care a pus ochii pe jucatorul formatiei din Serie A. Presa din Italia anunta ca oficialii Barcelonei s-au deplasat in Sicilia pentru a negocia transferul, dar cele doua cluburi nu au ajuns la un acord concret.
In 2009, Javier Pastore a fost transferat de Palermo de la gruparea argentiniana Talleres. Argentinianul a bifat 59 de prezente in serie A si a marcat 13 goluri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu