vineri, 18 martie 2011

Manchester City afara din Europa!

Desi au castigat, englezii parasesc competitia europeana, fiind invinsi la general de slavi cu 2-1.
Porniti cu un handicap serios de doua goluri, dupa ce au pierdut sec la Kiev cu 2-0, oamenii lui City sperau intr-o minune pe teren propriu, afisand un prim 11 pe teren fara mari absenti. Jocul a fost unul frumos, cu ritm, placut ochiului, doua echipe de mare anvergura, care au vrut astazi sa joace un fotbal spectacol. Golurile au fost singurul "condiment" lipsa al acestui show, singura reusita a primului mitan fiind realizata de Kolarov, cu 6 minute inainte de pauza.



Fundasul slav a marcat din faza fixa, o lovitura libera de la mica distanta, sutul sau venind dupa pasa scurta a lui David Silva. Sovkovsky a fost mascat si a inghitit acest gol ca pe o bomboana otravita, Manchester apropiindu-se la un gol de prelungiri. Paradoxal este ca englezii au marcat la 3 minute dupa ce Balotelli a fost eliminat direct, in minutul 36 "SuperMario" primind rosu dupa un gest total prost pe un teren sportiv.

Acelasi atacant italian a avut o ocazie uriasa in minutul 3, cand la trei metri de poarta adversa a sutat in tribune...Oricat s-au straduit baietii lui Mancini sa atace poarta lui Sovkovsky dupa pauza, nimic nu a mai iesit. O aparare eroica a ucrainienilor, care a rezistat pana la final cu mari emotii, Tevez fiind cel mai aproape de 2-0, in prelungiri, cand i-a lipsit un varf de bocanc pentru a devia mingea in poarta. Dinamo Kiev triumfa la general cu 2-1 si merge in sferturile comptitiei!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu