luni, 7 martie 2011

Foto: Adidas a lansat oficial mingea pentru finala Ligii Campionilor!

Adidas "Finale London", noua minge oficiala de joc pentru finala Uefa Champions League, va intra pe teren pe 28 mai, la Londra.

Mingea a fost lansata joi de catre Salomon Kalou de la FC Chelsea si Samir Nasri de la FC Arsenal, pe stadionul Wembley.

Designul mingii "Finale London" incorporeaza celebrul logo in forma de stea al competitiei si o grafica inspirata de Londra, inclusiv logo-ul Finalei Uefa Champions League 2011. Datorita culorii rosii si a designul lor, panelurile unice in forma de stea fac o trimitere subtila catre Crucea Sfantului Gheorghe de pe drapelul britanic, in timp ce steaua portocalie apare ca un simbol al Londrei, un oras vibrant si modern.

Mijlocasul Arsenalului, Samir Nasri, spune: "Mingea adidas Finale London are un design cu adevarat special si imi doresc sa pot juca cu ea in finala Champions League din mai". Stadionul Wembley gazduieste finala competitiei pentru a sasea oara in istorie si pentru prima data de la reconstruirea sa.

"Este o motivatie foarte puternica pentru echipele participante din Londra sa aiba finala Uefa Champions
League 2011 pe stadionul Wembley si este grozav ca Adidas a produs o minge speciala pentru a marca momentul", a declarat Salomon Kalou, atacantul echipei Chelsea.

Directorul de competitii UEFA, Giorgio Marchetti, spune: "Finala Uefa Champions League este punctul culminant al fotbalului de club din Europa, iar Adidas Finale London, mingea oficiala de joc si simbolul competitiei, aduce un omagiu evenimentului prin designul sau unic".

Adidas Finale London este cea de-a saisprezecea minge oficiala de joc produsa pentru Uefa Champions League, continuand istoria bogata si evolutia Adidas in domeniul fotbalului. Mingea va fi disponibila in curand in toate magazinele Adidas din tara la pretul de 409 lei.









0 comentarii:

Trimiteți un comentariu