sâmbătă, 5 martie 2011

Sir Alex Ferguson va fi sanctionat dupa meciul cu Liverpool!

Sir Alex Ferguson va putea sa stea pe banca tehnica a echipei sale la meciul pe care Manchester United il disputa duminica pe terenul lui Liverpool, in etapa a 29-a din Premier League, urmand sa fie suspendat si amendat abia saptamana viitoare de comisia de disciplina a F.A. pentru declaratiile de la finalul partidei cu Chelsea. El l-a facut atunci cu ou si cu otet pe arbitrul Martin Atkinson, pe care l-a acuzat ca a viciat rezultatul prin neeliminarea lui David Luiz la scorul de 1-1 si acordarea cu mare usurinta a unui penalty pentru Chelsea dupa un duel in careu intre Smalling si Zhirkov.


"Am vrut sa avem parte de un arbitraj corect, impartial. Nu s-a intamplat asta. Stiam de cand am vazut cine va arbitra ca nu va iesi bine pentru noi. M-am asteptat la ce era mai rau” , a declarat Ferguson, adaugand: ”Este pentru al treilea an consecutiv cand jucam aici si suntem dezavantajati de arbitraj. Este incredibil ca Luiz nu a fost eliminat, in conditiile in care arbitrul era la 4 m de faza. A fost o decizie care a schimbat soarta meciului”.


Alex Ferguson risca sa stea cel putinn doua etape in afara bancii tehnice, tinand cont ca anul trecut F.A. l-a suspendat patru etape pentru comentarii nepotrivite la adresa unui alt arbitru din Premier League, Alan Wiley, sanctiune redusa ulterior la jumatate, cu conditia ca managerul sa se abtina pe viitor de la orice declaratii despre arbitraj.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu