sâmbătă, 26 martie 2011

Chelsea l-a cumparat pe urmasul lui Kaka!

Adolescentul brazilian Lucas Piazon a semnat un precontract cu Chelsea, dupa ce clubul englez a ajuns la un acord de transfer cu formatia braziliana FC Sao Paulo in cadrul careia tanarul mijlocas s-a format ca junior.



Piazon va deveni oficial jucatorul lui Chelsea pe 20 ianuarie 2012, exact in ziua in care Piazon va implini 18 ani si va fi eligibil pentru viza de lucru in Marea Britanie, pana atunci urmand sa continue la Sao Paulo. Campionatul brazilian 2011 demareaza pe 21 mai si se incheie pe 4 decembrie.
Vazut in tara lui Pela ca unul dintre cele mai promitatoare tinere talente, Piazon a iesit in prim-plan dupa ce a fost golgeterul Campionatului Americii de Sud U15 in 2009, aând a marcat zece goluri pe parcursul turneului. Momentan, adolescentul nascut la Sao Paulo este international brazilian la nivel sub 17 ani.


Comparat cu starul lui Real Madrid, Kaka, Lucas Piazon a fost curtat de Juventus, insa Chelsea a luat fata italienilor in cursa pentru semnatura tanarului membru al "Selecao" de tineret. Presa din Albion vehiculeaza o suma de transfer de 6 milioane de euro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu