vineri, 25 martie 2011

AC Milan il vrea pe Robben!

AC Milan este pregatit sa-i faca o oferta lui Bayern pentru internationalul olandez Arjen Robben, daca clubul bavarez va accepta sa se desparta de jucator in vara. Rossonerii sunt in cautarea unui mijlocas de banda cu profil ofensiv, iar Robben s-ar plia perfect pe planul tactic al antrenorului Massimiliano Allegri. ”Milan il are deocamdata pe acest post doar pe Ignazio Abate, care nu ajuta prea mult ofensiva. Robben s-ar integra perfect, dar este cale lunga pana la a-l aduce la noi”, a declarat o sursa de la Milanello.
In varsta de 27 de ani, olandezul i-a socat zilele trecute pe fanii lui Bayern, declarand ca nu va accepta sa joace intr-o competitie second-hand ca Europa League. Echipa din Munchen ocupa deocamdata locul 4 in Bundesliga, la 2 puncte de locul pentru calificarea in preliminariile Champions League, cand mai sunt sapte etape pana la final.
Milan, care are toate sansele sa evolueze in toamna direct in grupele Ligii, a avut o campanie inteligenta de achizitii in ultimul sezon, reusind sa obtina gratis serviciile unor jucatori ca Zlatan Ibrahimovic sau Antonio Cassano”Daca Arjen Robben va dori sa plece de la Bayern, noi vom fi cu siguranta interesati de un transfer”, a punctat sursa citata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu