duminică, 20 martie 2011

Ronaldo sa accidentat si va lipsi o luna!

Real Madrid a confirmat oficial ca o accidentare la muschii hamstring il va tine pe atacantul Cristiano Ronaldo departe de gazon pe o durata de pana la mijlocul lunii aprilie. Hamstring este denumirea generica pentru o grupare de trei muschi care se afla in spatele partii superioare a piciorului.
Atat Cristiano Ronaldo cat si conationalul Ricardo Carvalho s-au accidentat in timpul derbiului local cu Atletico Madrid (2-1). Ronaldo a fost scos de pe teren de Mourinho, iar la scurt timp dupa meci s-a comunicat ca varful lusitan simte durere îin zona bicepsului femural, parte a grupului de muschi hamstring.
O declaratie publicata astazi pe website-ul clubului spaniol explica starea de sanatate actuala a lui CR7: "Dupa un control medical si o radiografie la spitalul Sanitas, indica faptul ca atacantul Cristiano Ronaldo sufera de o leziune de gradul intai la muschii hamstring ai piciorului stang. Jucatorul va fi indisponibil timp de o luna".
Accidentarea inseamna ca Ronaldo va lipsi de la intalnirile amicale sustinute de selectionata Portugaliei cu Chile si Finlanda, dar si de la meciul lui Real Madrid cu Sporting Gijon din Primera.
Poate chiar mai ingrijorator pentru antrenorul Jose Mourinho este faptul ca ar putea sa nu conteze pe varful portughez in meciul tur cu Tottenham Hotspur  in Liga Campionilor, intr-o perioada in care se plange ca nu are suficiente optiuni pentru compartimentul ofensiv.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu