luni, 11 aprilie 2011

Ancelotti: "Avem sansa noastra, trebuie sa castigam!"

Carlo Ancelotti umbla la moralul elevilor sai inainte de cel mai important meci al sezonului, deplasarea de la Manchester United din returul sferturilor Ligii Campionilor. Cum in tur, pe Stamford Bridge, singurul gol al partidei a fost marcat de Wayne Rooney la jumatatea primei reprize, managerul este obligat sa-l surprinda pe omologul sau de pe banca "Diavolilor Rosii" si sustine ca dubla nu este inca decisa, iar jucatorii sai trebuie sa creada intr-un rezultat bun.


"Mai avem doua zile. Ma voi duce acasa si voi revedea jocul de cateva ori. Trebuie sa vin cu un lucru inedit care sa puna adversarul in dificultate. O sa incerc ceva special pentru urmatorul meci. Pentru a castiga acolo, trebuie sa ai procentaj de 100% la toate capitolele. Trebuie sa ne folosim personalitatea si curajul, dar mai presus de tot, trebuie sa credem ca putem invinge pe Old Trafford" , a declarat antrenorul londonezilor.


Ancelotti a recunoscut ca United porneste cu prima sansa si a laudat forta defensiva a echipei lui Sir Alex Ferguson:"Bineinteles ca ei vor juca pe contraatac. Au un joc de aparare foarte solid, deci nu ne va fi usor sa inscriem, dar avem 90 de minute la dispozitie sa ne indeplinim obiectivul", a incheiat Ancelotti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu