duminică, 17 aprilie 2011

Mircea Lucescu ar putea ajunge in Franta! Vezi ce echipa il doreste pe "Il Luce"!

Francezii insista pe varianta Lucescu la PSG. Presa din Hexagon scrie astazi despre antrenorul roman ca solutie pentru banca tehnica a echipei din capitala Frantei. Antrenorul roman face parte din planurile pe care grupul de investitori din Qatar care au preluat clubul.

Acestia vor sa faca schimbari de la radacini, pentru a readuce PSG-ul in elita fotbalului mondial. Arabii s-au gandit ca Mircea Lucescu este cea mai buna solutie pentru a forma o echipa capabila sa aduca rezultate. Noii investitori sunt impresionati de opera lui "Il Luce" de la Donetk, unde a construit o echipa care se ia la tranta cu fortele Europei.

Mircea Lucescu, care mai are contract cu Sahtior pana in 2012, a refuzat sa comenteze informatiile aparute in media din Franta, dar a recunoscut ca proiectul gandit de noii patroni este atragator: "Este un proiect pentru o echipa cu adevarat mare, este interesant."

Totusi, nu cu mult timp in urma, antrenorul roman a declarat ca nu ia in calcul o despartire de echipa din Donetk. Se pare ca marea tinta a lui Lucescu este castigarea Ligii Campionilor, singurul trofeu european care-i lipseste din palmares.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu