miercuri, 20 aprilie 2011

Robben: "Nu sunt sigur ca voi ramane la Bayern!"

"Nimic in viata nu este sigur" , asa suna ultima declaratie a lui Arjen Robben pe tema locului unde isi va continua cariera. Starul lui Bayern Munchen a participat la lansarea noului echipament al bavarezilor pentru sezonul 2011-2012, dar a refuzat sa confirme daca va continua cu Bayern din campionatul urmator.


Luna trecuta, internationalul olandez a afirmat ca nu are nicio intentie sa joace la anul in Europa League, competitie despre care a spus ca este ”un gunoi” in comparatie cu Liga Campionilor, iar luarea sa de pozitie a fost un semnal ca Robben va dori sa plece din vara daca Bayern nu isi asigura calificarea in Liga. Echipa de pe Allianz-Arena se afla momentan pe locul 3 in Bundesliga, loc ce asigura accederea in preliminariile Champions League. Bayern este la sase puncte in urma lui Leverkusen, dar are numai un punct avans fata de revelațta Hannover 96, cand mai sunt patru etape pana la final.


Contractul lui Robben cu Bayern expira in 2013, de jucator interesandu-se insistent in ultima vreme AC Milan si Internazionale Milano. Din cauza accidentarilor, Robben a jucat doar 11 meciuri in Bundesliga in actuala editie, dar a marcat de 9 ori si a oferit 5 pase de gol.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu