sâmbătă, 16 aprilie 2011

Video: West Bromwich 1-3 Chelsea! Vezi primul gol a lui Torres in tricoul lui Chelsea!

Chelsea revine in campionat cu o victorie dupa eliminarea din Champions League in faza sferturilor de finala, unde formatia antrenata de Carlo Ancelotti a fost invinsa de Manchester United. In etapa a-33-a din Premier League, londonezii au castigat cu 3-1 pe The Hawthorns, impotriva unei echipe a lui West Bromwich Albioncare pe teren propriu a pus probleme multor echipe de top.
Cu Gabi Tamas pe banca de rezerva intreg meciul, West Bromwich Albion a suferit astfel primul esec din era managerului Roy Hodgson, desi reusise sa deschida scorul in minutul 18 prin golul lui Peter Odemwingie. Insa in doar zece minute oaspetii au intors rezultatul, egaland prin Didier Drogba, care a profitat de un adevarat cadou facut de Nicky Shorey, inainte de a prelua conducerea odata cu golul lui Salomon Kalou, marcat in urma unei respingeri a portarului Scott Carson, care nu a putut retine sutul lui Drogba. Pe finalul primei reprize Chelsea si-a majorat avantajul, la capatul unei actiuni incepute din nou de Drogba, cel mai bun jucator de pe teren: deposedarea atacatului ivorian in fata lui Steven Reid a fost continuata cu o centrare de pe stanga din partea lui Malouda, iar Lampard a inscris in poarta lui Carson cu un sut plasat ideal.
Fernando Torres a reusit sa inscrie primul gol pentru Chelsea. Arbitrul a semnalizat insa offside si i-a interzis bucuria lui El Nino! Chelsea s-a descurcat si fara golul sau: au batut cu 3-1 in deplasarea de la WBA.
Putine emotii in repriza secunda, cand londonezii s-au multumit in a gestiona cu atentie avantajul linistitor, care le aduce trei puncte si consolidarea ultimului loc care asigura calificarea directa in viitoarea editie de Champions League. Formatia lui Carlo Ancelotti are acum un avantaj de 5 puncte in fata lui Manchester City.
Vezi golurile marcate:
Odemwingie '17 (1-0)

Drogba '22 (1-1)

Kalou '26 (1-2)

Lampard '45 (1-3)

Torres '83 (1-4) (ANULAT)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu