joi, 28 aprilie 2011

Guardiola il lauda pe Messi: " E un mare noroc sa avem un jucator precum Leo!"

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, a refuzat sa comenteze declaratiile lui Jose Mourinho dupa meciul cu Real Madrid, castigat de catalani, scor 2-0, in semifinalele Ligii Campionilor, el preferand sa-si felicite jucatorii si in special pe Lionel Messi.


"Am facut un meci foarte bun. Am controlat toate contrele lor. Este un rezultat foarte bun, trebuie sa-mi felicit jucatorii. Este un mare noroc sa avem un jucator precum Messi. Are doar 23 de ani si este deja al treilea cel mai bun marcator din istoria Barcelonei. Este enorm" , a declarat Guardiola, care a precizat ca echipa sa nu se considera calificata in finala.


FC Barcelona a invins, miercuri seara, pe arena Santiago Bernabeu, cu scorul de 2-0, echipa Real Madrid, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor, ambele goluri ale meciului fiind marcate de Lionel Messi in minutele 76 si 86. Din minutul 61, Real Madrid a evoluat cu un jucator mai putin in urma eliminarii lui Pepe. De asemenea, la faza din minutul 61 a fost trimis in tribuna si antrenorul Realului, Jose Mourinho.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu