marți, 26 aprilie 2011

Chelsea vrea sa dea lovitura! Londonezii ofera 45 de milioane de euro pentru Bale!

Chelsea se pregateste sa-i facă o oferta fabuloasa rivalei de pe arena White Hart Lane pentru achizitionarea internationalului galez Gareth Bale: 45 milioane de euro pentru un transfer din vara. Conform presei de la Londra, suma pusa la bataie de magnatul Roman Abramovich este atat de mare, incat proprietarii lui Hotspur au uitat instantaneu de intentia de a-l pastra pe Bale in lot in stagiunea urmatoare. "Este de greu de crezut ca boss-ul Daniel Levy ii va intoarce spatele unei asemenea oferte, iar managerul Harry Redknapp ne-a confirmat deja ca situatia i-a scapat de sub control", noteaza The Daily Express, in timp ce Daily Mirror a dezvaluit ca Bale a devenit nerabdator sa se mute din partea de nord a capitalei in cea sud-vestica, cand Chelsea i-a propus dublarea salariului actual, care este de 75.000 de lire sterline pe saptamana.


Sansele ca tranzactia sa se realizeze sunt mari si pentru ca Tottenham va rata, dupa toate probabilitatile calificarea in Liga Campionilor. In varsta de 21 de ani, Bale a fost desemnat in acest sezon cel mai bun fotbalist din Premier League, intr-un clasament alcatuit chiar de colegii sai de breasla.


Chelsea este foarte interesata in campania de achizitii si de brazilianul Neymar si de Romelu Lukaku, dorind de asemenea un fundas dreapta, iar primul vizat este Gregory van der Wiel de la Ajax Amsterdam.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu