joi, 14 aprilie 2011

Scaunul lui Ancelotti se clatica! Hiddink favorit la postul de antrenor!

Zilele lui Carlo Ancelotti pe banca tehnica a echipei de pe Stamford Bridge sunt numarate, iar de aceasta data nu sunt simple zvonuri, sustine presa din Anglia. Eliminarea lui Chelsea din Liga Campionilor de catre Manchester United a epuizat orice sansa ca gruparea patronata de Roman Abramovich sa obtina un trofeu in 2011, astfel ca magnatul rus le-a dat unda verde oficialilor clubului sa caute un alt manager.


Primul vizat este olandezul Guus Hiddink, in prezent selectionerul Turciei. El a mai antrenat-o pe Chelsea intr-un mandat scurt in 2009 si, conform presei de la Istanbul, nu este prea atras de ideea unei reveniri la Londra, plus ca ar trebui sa-si rezilieze mai intai contractul cu federatia turca.


Daily Mirror sustine ca jucatorii de la Chelsea il roaga pe Abramovich sa-l readuca pe Jose Mourinho, care mai are trei ani de contract cu Real Madrid. Portughezul a antrenat din 2004 pana in 2007 la Chelsea, fiind concediat dupa mai multe neintelegeri cu patronul. El a declarat
recent ca vrea sa revina in Anglia, dar ca deocamdata se concentreaza pe munca de la clubul spaniol.


Cei de la The Sun, nici Hiddink si nici Mourinho nu ar urma sa ajunga la Chelsea, ci Marco van Basten, desi cariera de antrenor al fostului mare atacant olandez nu este impresionanta. O alta optiune este Rafael Benitez, insa filosofia de joc a spaniolului n-ar fi pe placul lui Abramovich.
Campania de achizitii pe care Chelsea o pregateste in vara i-ar viza pe Gregory van der Wiel de la Ajax, Eden Hazard(Lille), Neymar (Santos) si Romelu Lukaku (Anderlecht).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu