miercuri, 20 aprilie 2011

Ancelotti: "Torres va inscrie pentru Chelsea pana la finalul sezonului!"

Managerul italian Carlo Ancelotti considera ca Fernando Torres va reusi in cele din urma sa marcheze pentru Chelsea pana la finalul actualului sezon. Atacantul spaniol a ajuns la 871 de minute fara gol, intre meciurile echipei de club si cele ale nationalei Spaniei, astfel ca agentiile de pariuri au inceput deja sa ofere cote in ceea ce priveste data la care Torres va inscrie primul sau gol in tricoul formatiei “Blues”. Insa Ancelotti nu are niciun dubiu asupra faptului ca varful spaniol va incepe sa rasplateasca cele peste 50 de milioane euro platite de Chelsea pentru transferul sau.
"O sa inscrie" - afirma italianul, care a refuzat apoi sa confirme daca jucatorul in varsta de 27 de ani va fi titular in partida de Premier League din aceasta seara, contra lui Birmingham, dupa ce a primit doar opt minute pe teren in meciul cu West Bromwich de sambata. - "Poate sa inscrie daca va juca. Dar este dificil sa schimb echipa dupa ce a jucat atat de bine cu West Brom, nu doar datorita rezultatului, cat mai ales a evolutiei. Jucatorii au evoluat foarte bine cu West Bromwich."
Ancelotti a recunoscut ca staff-ul tehnic al lui Chelsea nu apeleaza la metode speciale pentru a-l readuce pe Torres pe lista marcatorilor: "Lucram cu el la fel cum lucram si cu ceilalti atacanti" - a declarat managerul italian - "Face exercitii specifice, suturi, centrari, dar nimic diferit fata de ceilalti. Cu siguranta isi doreste sa inscrie si nu este multumit de aceasta situatie. Eu vreau sa imi vad jucatorii evoluand cu incredere si cu placerea de a juca. Nu este un moment bun pentru Fernando, dar voi face tot ce pot pentru a-l sustine." a incheiat italianul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu