vineri, 8 aprilie 2011

Chivu, pe lista neagra! Inter vrea sa-l vanda!

Inter Milano este aproape eliminata din Liga Campionilor, dupa ce a fost umilita acasa de Schalke, scor 5-2, (Click pentru a vedea golurile) in mansa tur a sferturilor, jucata mari. Patronul italienilor, Massimo Moratti, doreste reconstructia echi­­pei la vara, renuntand la sapte jucatori de baza, printre care si Chivu.
In numai trei zile, Inter a pierdut doua meciuri decisive in lupta pentru cele mai importante trofee ale sezonului. Dupa ce au cedat in weekend cu 3-0 in fata rivalilor de la Milan, "nerazzurrii" s-au departat la cinci puncte de liderul din Serie A. Apoi si-au compromis sansele de calificare in semifinalele Ligii Campionilor. 
De fapt, infrangerea cu 5-2 de pe propriul teren in fata lui Schalke nu poate plasa sperantele de calificare ale jucatorilor lui Leonardo mai sus de stadiul teoriei. Unul dintre vinovatii dublului dezastru a fost Chivu, care a incasat in fiecare dintre meciuri un cartonas rosu dupa aproximativ o ora de joc. In plus, Cristi are pe constiinta cel putin doua dintre golurile incasate de Inter de la echipa germana. Astfel, situatia romanului s-a schimbat cu 180 de grade. Daca acum doua saptamani, Inter era dispusa sa-i prelungeasca angajamentul cu inca patru sezoane, italienii doresc acum sa scape de Chivu, alaturi de alti sase
fotbalisti. De pe urma lui Sneijder si Maicon ar urma sa se obtina sume importante, in timp ce Julio Cesar, Motta, Pandev si Milito ar putea pleca din cauza lipsei de randament aratate in ultimul timp.
Intentia lui Moratti de a renunta la cei sapte jucatori pare a avea acoperire, avand in vedere situatia ingrata in care a ajuns Inter. Dupa 14 trofee cucerite in ultimele sase sezoane, dintre care cinci titluri consecutive, echipa din Lombardia are sanse mici sa mai castige ceva si in 2011, iar infrangerile din ultima saptamana au stabilit un record negativ in "era Moratti". Din 1995, de cand magnatul italian a preluat clubul, nu s-a intamplat niciodata ca "nerazzurrii" sa fie invinsi la o diferenta de trei goluri, in doua meciuri oficiale consecutive.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu