marți, 26 aprilie 2011

Avancronica meciului Schalke - Manchester United!

Dupa ce au facut un nou pas decisiv catre titlu prin victoria obtinuta pe teren propriu cu Everton gratie unui gol inscris pe final de catre Javier Hernandez, Manchester United va incerca in aceasta seara sa isi asigure un avantaj cat mai linistitor in mansa tur a confruntarii din semifinalele Champions League, impotriva nemtilor de la Schalke 04.
Intr-o etapa a competitiei in care “Diavolii” se aspetau sa intalneasca pe Inter, trupa lui Sir Alex Ferguson pare la prima vedere sa aiba o misiune mai usoara in fata revelatiei acestui sezon de
Champions League, insa United va avea cu siguranta grija sa nu repete greseala facuta de italieni si sa nu subestimeze echipa condusa de pe teren de Raul.

In vederea primei manse, care va avea loc in aceasta seara pe stadionul Veltins-Arena din Gelsenkirchen, managerul Sir Alex Ferguson se poate baza pe un lot puternic, din care vor lipsi doar Dimitar Berbatov si Darren Fletcher. In aceste conditii managerul scotian va avea la dispozitie mai multe alternative atat in ceea ce priveste sistemul de joc preferat cat si jucatorii titulari. Park Ji-sung ar putea reveni in primul 11 al “Diavolilor”, insa ramane de vazut daca va ocupa o obisnuita pozitie in banda sau va reprezenta unul dintre cei trei oameni care ar putea alcatui linia de mijloc pe zona centrala. In mod similar, Wayne Rooney ar putea primi sarcina de a evolua in banda, dupa cum s-a mai intamplat in Champions League atat in stagiunea precedenta (cu Bayern Munchen), cat si in acest sezon. In aceste conditii Javier Hernandez ar fi unicul atacant, in incercarea lui United de a inscrie in deplasare cel putin un gol care sa capete o importanta mare pentru retur.
In tabara advresa fundasul Benedikt Howedes va face tot posibilul sa fie recuperat la timp in urma unei intinderi la muschii abdominali. Internationalul german Under-21 a fost unul dintre oamenii decisivi ai lui Schalke 04 in dubla victorie din sferturile de finala impotriva lui Inter Milan, iar antrenorul Ralf Rangnick va dori cu siguranta sa il aiba la dispozitie pentru a nu fi obligat sa regandeasca intreaga linie de aparare. Pentru nemti vestile bune din partea lui Kyriakos Papadopoulous si Peer Kluger, ambii refacuti si asteptati sa fie titulari in confruntarea din aceasta seara de pe Veltins-Arena.
Lotul lui Schalke: Neuer, Schober, Sarpei, Escudero, Howedes, Plestan, Papadopoulous, Metzelder, Uchida, Hao, Baumjohann, Kluger, Schmitz, Jurado, Diac, Draxier, Matip, Raul, Edu, Charisteas, Farfan.
Lotul lui Manchester United: Van der Sar, Kuszczak, Rafael, O’Shea, Brown, Ferdinand, Smalling, Vidic, Evans, Evra, Fabio, Valencia, Gibson, Anderson, Park, Carrick, Giggs, Nani, Rooney, Hernandez, Owen.
Meciul Schalke – Manchester United va incepe la ora 21:45 si va fi transmis in direct pe TVR1.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu