marți, 19 aprilie 2011

Vezi ce surprize pregateste Real in finala cu Barcelona!

Jose Mourinho pregateste linistit meciul de miercuri cu FC Barcelona. Contestat de Johan Crujff sau John Benjamin Toshack, aparat de Rafa Nadal sau Javier Clemente, portughezul mediteaza asupra unsprezecelui pe care il va alinia miercuri in finala Cupei Spaniei. Absenta lui Raul Albiol, eliminat in meciul de campionat cu Barcelona, pericolul ce vine din linia mediana a Barcelonei, precum si meciul slab facut de Angel di Maria sunt principalele semne de intrebare pe care le are acum Jose. Ce planuieste antrenorul portughez?
1) Sergio Ramos fundas central
Aceasta pare prima mutare a lui Mourinho, care astfel ii face loc in primul unsprezece lui Alvaro Arbeloa. Jose simte ca David Villa sau Pedro sunt extrem de periculosi si rapizi pe linia de 16 metri
la verticalizarile lui Messi sau Xavi. In plus, argentinianul minune al Barcei apare si el de multe ori in acea zona, astfel ca Jose ar dori un fundas foarte rapid in acea zona. Asa apare varianta Ramos fundas central in cuplu cu Carvalho si Alvaro Arbeloa in dreapta, jucator care defensiv sta foarte bine.
2) Pepe ramane la mijloc ca antidot la Messi
Portughezul a facut un meci exceptional in campionat si l-a blocat efectiv pe startul catalan, folosit de Guardiola intr-o zona oarecum centrala. Pepe ar urma sa formeze din nou un „trivote” alaturi de Sami Khedira si Xabi Alonso, insa Jose asteapta sa vada care este si situatia lui Lassana Diarra, absent din meciul de sambata.
3) Fara atacant de meserie in teren?
Antrenorul lusitan se gandeste si la varianta de a incepe meciul fara Benzema sau Adebayor din primul minut. Marea surpriza ar putea fi folosirea lui Mesut Ozil ca titular intr-o postura mai putin obisnuita, aceea de „fals numar 9”. Cristiano va juca in mod normal cel mai avansat, daca Jose va decide sa inceapa fara Benzema sau Adebayor, dar asezarea surpriza a liniei de atac ar putea fi: Cristiano si Di Maria in benzi, Ozil, varf.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu