joi, 28 aprilie 2011

Video: Messi a ingenuncheat Realul! Real Madrid 0-2 Messi!

Leo ne duce la Londra, Messi este seful!" a titrat cotidianul catalan Sport dupa victoria echipei FC Barcelona in fata formatiei Real Madrid, scor 2-0, pe Santiago Bernabeu, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor, in care argentinianul Lionel "Leo" Messi a marcat ambele goluri.


Tensiune maxima, multi nervi, spectacol sacrificat si in final un rezultat concludent care inclina balanta calificarii in finalaChampions League spre gruparea catalana asa s-ar putea rezuma povestea inclestarii de miercuri seara pe stadionul Santiago Bernabeu. Combatantele au fost marcate de miza imensa si n-au mai aratat aceeasi fluenta in joc ca la meciul din campionat sau cel din finala Copei del Rey, dar ocaziile au aparut la cele doua porti, Villa, Ozil sau Ronaldo fiind
cel mai aproape de gol in prima repriza. Nervii au dat in clocot pentru prima data dupa ce Wolfgang Stark fluierase finalul partii intai, iar mai multi jucatori s-au incaierat, principalul vinovat fiind gasit portarul de rezervă al oaspetilor, Jose Pinto, caruia centralul neamt i-a aratat cartonasul rosu. Avea sa fie doar inceputul unui scandal care a luat proportii dupa faza din minutul 61, cand Pepe a fost eliminat pentru o intrare dura la Dani Alves, incident care a decis in mare masura partida.


In timp ce Jose Mourinho a fost nevoit sa priveasca restul meciului din tribuna, eliminat aparent pentru gestica la adresa brigazii de arbitri, elevii sai au incercat sa evite un dezastru in al patrulea El Clasico al sezonului in care Real ramane in inferioritate. Misiune imposibila, intrucat Lionel Messi a deschis rezerva unde pastreaza dozele de geniu. A fost si meritul lui Pep Guardiola, care a mutat inspirat aruncandu-l in lupta pe Ibrahim Affelay, olandezul servindu-l perfect pe Messi la faza primului gol, pentru ca al doilea sa fie o bijuterie, patru adversari pierduti pe drum inainte de a trimite mingea pe langa Casillas, spre stupoarea a 80.000 de fani madrileni. Un 0-2 care simplifica returul de marti, aducand-o pe Barcelona foarte aproape de reeditarea finalei din 2009 cu Manchester United.


Vezi golurile marcate:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu