sâmbătă, 23 aprilie 2011

Drogba la Tottenham?

Managerul lui Chelsea, Carlo Ancelotti l-a numit pe Fernando Torres principala gura de foc a "albastrilor" din sezonul urmator, ceea ce pune la indoiala continuarea lui Didier Drogba pe Stamford Bridge. Atacantul in varsta de 33 de ani nu duce lipsa insa de admiratori, Harry Redknapp numindu-l pe ivorian "un jucator superb" pe care si l-ar dori in linia de atac a lui Tottenham.


"Este greu de zis dacăava ajunge la noi. Este un atacant puternic si tehnic. Are tot ce ii trebuie unui varf de calitate, dar joaca la Chelsea si, pana cand ei vor decide sa-i dea drumul, nu putem vorbi despre viitorul sau"a dezvaluit managerul in varsta de 64 de ani.


Redknapp are motive sa spere totusi, tinand cont ca Abramovich a pus ochii pe doi dintre cei mai promitatori atacanti din lume, pustiul minune al lui Anderlecht, Romelu Lukaku si brazilianul lui Santos, Neymar. Venirea unuia dintre cei doi la clubul londonez ar coincide probabil cu plecarea lui DrogbaIvorianul mai are un an de contract cu Chelsea si, in cazul in care conducerea echipei din Londra va hotari sa se desparta de golgeterul sau, Drogba nu ar duce lipsa de oferte. Pe langa Tottenham, fosta echipa a atacantului, Olympique Marseille si-ar dori o repatriere a jucatorului, dar șs Jose Mourinho, care a ramas un fan al lui Drogba, i-ar gasi un loc in atacul galactic al lui Real Madrid.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu