sâmbătă, 30 aprilie 2011

Lukaku, aproape de Chelsea, Liverpool schimba echipa!

Premier League se pregateste de noul sezon. Cu Manchester United aproape incoronata drept campioana, rivalele Chelsea si Liverpool se pregatesc de revansa. Astfel, rusul Roman Abramovic se pregateste sa schimbe liniile la Chelsea. Primul transfer al londonezilor va fi atacantul de 18 ani Romelu Lukaku, belgianul de la Anderlecht Bruxelles.


Lukaku este vazut drept inlocuitorul perfect pentru ivorianul Didier Drogba, aflat intr-o scadere de forma. Cu toatea astea, la capitolul "plecari" sunt mai multe nume: primii sunt Malouda si Anelka, urmati de Paulo Ferreira, Bosingwa si Iuri Jirkov. Cu banii obtinuti se poate finanta o parte din suma de transfer a lui Lukaku: 21 de milioane de euro, scrie Gazzetta dello Sport. De cealalta parte, Liverpool are o lista de achizitii mult mai stufoasa. Strategia "cormoranilor" este axata pe elementele din Insula Britanica: Dalglish vrea numai britanici.


Primul pe lista este si cel mai controversat nume: Joey Barton, mijlocasul celor de la Newcastle. Dalglish vrea rautate la mijlocul terenului, iar Barton, cunoscut pentru agresivitatea sa, e alegerea ideala. Pretul sau: 6 milioane de euro. Pe langa Barton, Liverpool ii mai doreste pe Phil Jones de la Blackburn, Charlie Adam de la Blackpool, Ashley Young de la Aston Villa si Stuart Downing tot de la Aston Villa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu