joi, 21 aprilie 2011

Video: Mourinho ii "fura" primul trofeu lui Pep! Barcelona 0-1 Real Madrid!

Real Madrid si FC Barcelona au demonstrat in finala Cupei Spaniei ca sunt cele mai bune echipe din lume in acest moment. A fost egal la finalul celor 90 de minute, cand cele doua mari rivale si-au impartit reprizele. In prelungiri, omul acuzat ca nu este decisiv in meciurile cu Barca, Cristiano Ronaldo a adus primul trofeu din era Mourinho.


Mourinho ii fura primul trofeu lui Guardiola si pune mana pe prima cupa de la venirea la Madrid. Chiar daca egalul de la Bernabeu, in primul episod din cele patru clasice ale acestei luni, ii
pastreaza pe catalani in pole-position pentru castigarea Primerei, "The Special One" se poate deja considerat razbunat.

Pep a mutat din start si l-a trecut pe Mascherano in centrul defensivei, iar Mourinho a dat semnalul atacului. Real a dominat prima repriza, dar extraterestrii au scapat cu bine din seria ocaziilor galacticilor. Barca a echilibrat in repriza a doua, dar Casillas a fost un adevarat onger pazitor. Primele 90 de minute s-au terminat la egalitate si s-a intrat in prelungiri. Ronaldo a reusit al doilea gol al sau impotriva Barcei cu o lovitura de cap imparabila, iar Real castiga a 18-a Cupa a Regelui din istorie.

Galacticii egaleaza si scorul la intalnirile directe din finala Cupei: 3-3, dupa a 10-a finala jucata pe Mestalla.



Vezi rezumatul meciului:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu