duminică, 24 aprilie 2011

Video: Torres a oprit universul! "EL Nino" sa descatusa dupa 904 minute!

Echipa Chelsea Londra a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formatia West Ham United, intr-un meci din etapa a XXXIV-a a campionatului englez. Daca ati vazut un omulet facut din turta dulce calarind un unicorn care fredona cantece de petrecere in timp ce se urina fericire, nu va panicaţi, nu este pentru ca ati uitat gazele deschise, ci pentru ca Fernando Torres a inscris primul sau gol de la transferul la Chelsea.


Da, in sfarsit, dupa 904 minute chinuitoare, planetele s-au aliniat, exclusiv pentru "El Nino", i-a orbit pentru un moment pe cei din apararea lui West Ham, i-au marit dimensiunile portii la care a sutat atacantul. 


A fost un moment unic in care s-a eliberat o cantitate impresionanta de energie, moment care a afectat o mica parte din Univers:

- Fosile de dinozauri au reinviat pentru scurt timp, la zeci de straturi de pamant adancime (din pacate pentru ei au fost mult prea departe pentru a auzi strigatele de bucurie de pe Stamford Bridge si prea ignoranti pentru a intelege conceptul de fotbal)
- Soarele a plans
- Luna s-a apropiat ingrijorator de mult de Terra, dar numai cat au fost reluarile golului
- Orasul Liverpool a dat senzatia ca nu e interesat de aceasta reusita
- Gramezi de bani au suferit combustie spontana si s-au transformat in pui prajit
- Un fulger s-a lovit mai intai pe sine insusi şi apoi un copil din Africa, dandu-i acestuia puteri supranaturale
- Jucatorii lui Chelsea au facut o gramada peste Fernando Torres, incercand cumva sa devină un Transformer facut din oameni.



La finalul partidei "eroul" Fernando a declarat: "Atunci cand am semnat cu Chelsea nu ma asteptam sa dureze asa mult pana sa marchez primul gol regulamentar pentru echipa. Le multumesc colegilor, care mi-au fost alaturi. Acum, ca nu mai sunt sub presiune, sper ca voi inscrie din ce in ce mai mult. Nu a fost o perioada dificila pentru mine, toata lumea mi-a aratat ca are rabdare, deci cred ca a fost mai greu pentru ei".
Golurile invingatorilor au fost marcate de Lampard '44, Fernando Torres '84 si Malouda '90+3.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu