joi, 14 aprilie 2011

Video: Real Madrid ajunge in semifinalele Ligii dupa 7 ani! Tottenham 0-1 Real Madrid!

Real Madrid a ajuns pentru a 28-a oara in istoria sa in semifinalele celei mai importante competitii inter-cluburi, asigurandu-si un duel de vis cu rivala FC Barcelona pentru un loc in finala de pe Wembley. Fluierat la fiecare atingere de balon, Cristiano Ronaldo a facut liniste pe arena White Hart Lane la faza cu evidente accente comice din debutul reprizei secunde, cand sutul sau perfect parabil l-a pacalit pe Gomes. 


Mingea balbaita de portarul londonezilor s-a scurs in poarta intr-un moment in care Tottenham chiar spera la o victorie de orgoliu. Pana la acel moment, Lennon si Bale semanasera putina panica in defensiva spaniolilor, desi per total echipa lui Mourinho a aratat bine organizata pe faza defensiva si mai putea marca prin Kaka, la o alta faza in care Gomes le-a dat emotii celor 35.000 de fani.


Golul lui Ronaldo a scazut ritmul jocului, dar ocazii au mai fost, fara ca Pavlyuchenko, Gallas sau Van der Vaart sa reuseasca macar un gol in dubla cu ”galacticii”, rusului fiindu-i refuzat un penalty de arbitrul italian Rizzoli. Real se califica astfel cu un concludent 5-0 la general si si-a
asigurat astfel patru dueluri cu Barcelona in decurs de trei saptamani: sambata in campionat, pe Bernabeu, miercurea viitoare in finala Cupei Spaniei si apoi dubla din semifinalele Ligii, pe 26 Aprilie la Madrid si pe 3 Mai la Barcelona.
Vezi golul marcat:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu