marți, 5 aprilie 2011

Real Madrid - Tottenham, avancronica meciului!

Infrangerea de pe teren propriu cu Sporting Gijon a incheiat practic subiectul “La Liga” pentru Real Madrid, obligata acum sa se concentreze pe urmatoarele obiective posibile: Copa del Rey si Uefa Champions League. In aceasta din urma competitie, trupa lui Jose Mourinho urmeaza sa intalneasca in aceasta seara, in prima mansa a sferturilor de finala, gruparea engleza Tottenham Hotspur.
Dupa ce au trecut de Olympique Lyonnais in sferturi, pentru prima data in ultimii opt ani de zile, madrilenii ating faza sferturilor de finala a competitiei supreme in Europa. Adversarul, o echipa englezeasca bine aseazata in teren, si-a trecut in cont cea mai buna performanta din istoria recenta a acestui club, eliminand in optimile de finala marele AC Milan si calificandu-se in premiera in sferturi.
Pentru meciul din aceasta seara, englezii vin hotarati sa repete performanta de pe San Siro, cand s-au aparat perfect si au dat lovitura pe contraatac. Redknapp va miza totul pe aripile Gareth Bale si Aaron Lennon, galezul fiind principalul pericol pentru poarta lui Casillas. Nici masivul Peter
Crouch nu poate fi ignorat, atacantul de 2.01 urmand a pune in pericol siguranta defensiva a lui Pepe si Carvalho. Pe Santiago Bernabeu revine si Rafa Van der Vaart, olandezul care marturisea ieri ca “nu are nicio revansa de luat”. El va fi pozitionat in fata lui Modric si Tom Huddlestone. Problemele scotianului Alan Hutton il titularizeaza in banda dreapta pe Vedran Corluka, un jucator care nu traverseaza o forma prea buna.
La Madrid, vestile bune vin din partea lui Cristiano Ronaldo si Marcelo Viera. Nerefacuti complet, cei doi au ales in urma unei discutii cu Jose Mourinho sa riste si sa evolueze in aceasta seara pe un Santiago Bernabeu care de 7 ani si 12 zile n-a mai cunoscut gustul unui meci din sferturile de finala ale competitiei. “Un 0-0 nu este deloc un rezultat rau” spunea aseara Jose Mourinho care mizeaza pe un unsprezece decis sa nu primeasca gol si sa inscrie la momentul oportun. Adebayor va fi titular in atac, in timp ce Higuain va fi pregatit sa intre pe final. O alta revenire importanta in echipa blanco este Angel di Maria, argentinianul care a iesit accidentat in meciul de campionat cu Sporting de Gijon.
Meciul dintre Real Madrid si Tottenham Hotspur va incepe la ora 21:45, va fi arbitrat de germanul Felix Brych si va fi transmis Live Text pe SportRadar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu