marți, 12 aprilie 2011

Pariati pe Torres, si puteti deveni "bogati"! Vezi ce cota uriasa are spaniolul de a nu inscrie pana la finalul sezonului!

Chelsea ataca returul Ligii Campionilor de azi, de la Manchester, cu Torres pe banca de rezerve. Cel mai scump fotbalist din istoria clubului nu a marcat niciun gol, desi a jucat deja zece partide pentru londonezi, si continua sa fie tinta umorului englezesc. 

Calificarea in semifinalele Ligii Campionilor pare a fi o misiune imposibila pentru Chelsea, avand in vedere ca londonezii au pierdut acasa, in tur cu 1-0, iar United este neinvinsa pe propriul teren in acest sezon. In plus, cel mai scump transfer din istoria echipei lui Abramovici, Fernando Torres, nu a ajutat cu nimic pana acum echipa. Atacantul adus de la Liverpool pentru 60 de milioane de euro nu a marcat niciun gol in zece meciuri cat a evoluat pentru Chelsea si este anuntat rezerva in aceasta seara. Mai nou, casa de pariuri britanica William Hill a lansat o miza inedita: "Va marca Torres pentru Chelsea in acest sezon?". Initial, cota ibericului era de 8-1, dar ea a scazut pana la 11-2. De altfel, se poate paria si ca jucatorul nu va marca niciodata in urmatoarele cinci partide, cu o cota de 4-1.

Chelsea, ultima care a castigat pe "Old Trafford".
Chiar daca United este favorita diseara, trebuie mentionat ca Chelsea e ultima echipa care a invins

pe "Old Trafford". Pe 3 aprilie 2010, in Premier League, a fost 2-1 pentru "albastri", exact scorul care le-ar trebui acum sa avanseze in semifinale. De atunci, "diavolii" au strans 27 de meciuri fara infrangere pe propriul teren, in toate competitiile.

De doua ori s-a intamplat in istoria Ligii Campionilor ca o echipa sa se califice dupa ce a pierdut cu 1-0 in tur, pe propriul teren: Ajax - Panathinaikos 0-1, 3-0 (semifinale, 1995-1996) si Inter - Bayern 0-1, 3-2 (optimi, 2010-2011)



649 de minute a evoluat pana acum Torres in tricoul lui Chelsea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu