miercuri, 13 aprilie 2011

Video: Manchester United merge in semifinalele Ligii Campionilor dupa ce o elimina pe Chelsea!

O investitie de 58 de milioane de euro intr-un atacant care facuse furori la Liverpool s-a dus pe apa sambetei, dupa ce echipa miliardarului Abramovich a bifat inca un sezon in care nu castiga cea mai importanta competitie de club. Fernando Torres nu a gasit drumul spre gol nici pe Old Trafford in victoria cu 2-1 a lui Manchester United, dublata dupa succesul adus de Wayne Rooney in tur la Londra. Aflat din nou intr-o dispozitie excelenta, englezul a luminat jocul gazdelor, alaturi de veteranul Ryan Giggs si de Michael Carrick, in timp ce trupa lui Ancelotti a aratat doar vointa de a schimba soarta calificarii. Torres a fost inlocuit la pauza si a cazut, se pare, in dizgratia antrenorului, iar cel care i-a luat locul, Didier Drogba, a creat o jumatate de iluzie ca londonezii pot repeta isprava din sezonul trecut, cand invingeau la Manchester cu 2-1 pentru un nou titlu in Premier League.


Reusita ivorianului a venit insa intr-un moment delicat al partidei. Chicharito Hernandez marcase inainte de pauza pentru United, iar inainte ca Drogba sa egaleze, dupa ce a pacalit jocul la ofsaid
al gazdelor, Ramires si-a lasat echipa in zece, primind al doilea galben. Pentru ca lucrurile sa fie lamurite, Park Ji-Sung a adus victoria ”diavolilor” la un minut dupa golul egalizator si astfel Manchester isi continua aventura pentru al patrulea triumf european, pe langa posibilele succese din Premiership si Cupa Angliei.


"Am fost echipa mai buna in aceasta seara, desi trebuie sa recunosc ca Chelsea a facut un meci excelent. Toti oamenii mei au jucat extraordinar, nu doar cei doi marcatori, dar si Rooney, care iarasi ne-a ajutat mult, Giggs, cu un control fantastic al balonului" , a spus Sir Alex Ferguson


Dupa un sezon practic ratat, Carlo Ancelotti a pus pe seama ghinionului eliminarea echipei sale. "Am controlat jocul in primele 25 de minute, dar nu am reusit sa marcam, iar dupa ce am primit acel gol in finalul reprizei, lucrurile au fost foarte dificile pentru noi. Am revenit in joc, desi evoluam cu un om mai putin, dar nu a fost suficient". Italianul nu avea cum sa scape de intrebarile jurnalistilor despre Torres: "Trebuie sa avem rabdare cu el, sa asteptam si sunt convins ca va juca tot mai bine. Drogba a evoluat excelent in repriza a doua, folosindu-si atuurile - forta si abilitatea de a marca".


Ancelotti a incercat, cumva, sa minimalizeze eliminarea din Liga, aratand ca exista o singura solutie: "Va trebui sa uitam repede ce s-a intamplat, sa trecem peste aceasta dezamagire si sa ne concentram pe campionat, pentru a obtine un loc de Liga Campionilor in sezonul urmator".
Vezi golurile marcate:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu