joi, 7 aprilie 2011

Video: Barcelona umileste Sahtiorul lui Lucescu! Vezi golurile!

”Era clar ca nu avem nicio sansa de calificare inca de la tragerea la sorti” , este principala concluzie a lui Mircea Lucescu dupa usturatorul 1-5 pe Camp Nou suferit de Sahtior Donetsk. Micile detalii au facut diferenta in duelul de miercuri seara din capitala Cataluniei. Pep Guardiola spunea inainte de meci ca se teme de echipa ucraineana, iar jocul din primele minute i-a dat dreptate. Ratarile lui Luiz Adriano au inghetat tribunele, dar Barcelona a fost impresionant de pragmatica, taxand erorile din defensiva oaspeilor, inclusiv ale lui Razvan Rat, vinovat la cel putin un gol al catalanilor.


Dupa reusitele lui Iniesta si Dani Alves pana la pauza ”cadouri oferite adversarului”, cum le-a numit Lucescu, iubitul Shakirei, Pique, i-a ridicat si el tensiunea tehnicianului roman, sutand nestingherit dupa o faza fixa. O farama de iluzie pentru Sahtior a prins contur la golul
lui Yaroslav Rakytskyy, insa Barca a raspuns imediat prin Keita, care a asezat mingea in vinclu dupa un ”assist” al lui Messi, iar Xavi a dus scorul la un nivel suficient de ridicat pentru a face returul de la Donetsk o formalitate.


Barcelona a castigat detasat fara a-i avea pe Messi si Villa pe lista marcatorilor, demonstrandu-i lui Lucescu faptul ca nu a exagerat cand a spus inaintea partidei ca gruparea blaugrana este probabil cea mai tare echipa de fotbal din istorie.


Vezi golurile marcate:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu