joi, 7 aprilie 2011

Ancelotti e increzator: "Sunt sigur ca putem reusi sa invingem pe Old Trafford!"

Antrenorul echipei Cheslea Londra, Carlo Ancelotti, a declarat miercuri, dupa infrangerea din meciul cu Manchester United, scor 0-1, ca formatia sa va trebui sa castige in retur pe Old Trafford si este increzator ca acest lucru se va intampla, informeaza site-ul oficial al UEFA.
"Stim ca va fi dificil la Manchester. Trebuie sa invingem pe Old Trafford si suntem increzatori ca putem reusi. Prestatia noastra a fost foarte buna astazi si am dat suta la suta. Am jucat un fotbal de calitate, chiar daca am primit un gol ce putea fi evitat. Ne-am creat multe ocazii, mult mai multe decat adversarul. Fernando Torres a fost ghinionist, iar Van der Sar a facut o partida mare. Nu meritam sa pierdem, dar acest lucru nu mai conteaza. Sunt dezamagit, dar aceasta partida reprezinta deja trecutul. Trebuie sa ne gandim si sa o jucam bine pe urmatoarea. Rezultatul nu ne avantajeaza, dar mai sunt 90 de minute. Pe Old Trafford va fi un altfel de meci din punct de vedere tactic. Va trebui sa atacam pentru a invinge", a spus Ancelotti.
Formatia Manchester United a invins miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chelsea Londra, intr-un meci contand pentru prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Wayne Rooney '24.
Partida retur va avea loc la 12 aprilie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu